5 Mayıs 2014 Pazartesi

BLOG KEŞFETME ETKİNLİĞİ


Sevgili Pembe Kreasyon blogu sahibesi arkadaşımızın başlattığı bir etkinlik.

Bu yayın sürekli kalacaktır. İsminiz eklensin istiyorsanız altına yorum yapmanız yeterlidir. Güncelleyeceğim isimleri sık sık.


  1- Benim blogum, hobi üzerine kurulmuş olup, kendin yap projeleri,moda, çeyiz,evlilik hazırlıkları, acemice yaptığım yemekleri, gezdiğim,gördüğüm, merak ettiğim herşeyi yazdığım karmakarışık bir blogdur :) Beni Pembe Kreasyon  olarak buradan takibe alabilirsiniz :)

 2- Margazit blogu el emekleri,hobi çalışmaları,hamurişi,geziler.. Kendi yaptığı ve beğendiği herşeyi paylaşmaya çalışıyor..

3-Yasemin'in Kozmetiği  Kozmetik,aksesuar,moda,kitap vs aklına ne gelirse paylaşıyor...


4- Blog Deposu nu mutlaka takip etmelisiniz. Bloggerları tanıtım amaçlı bir çok aktif bir blog. 


5- ''36 buçuk ayakkabı numaralı kız ''  gezip gördüğü yerleri , bir takım yaşadığı paylaşılası sevinçlerini , kimi zaman içmimarlık mesleği ile ilgili bahsetmeyi , fotoğraflağı şeyleri aktarmayı sevdiği kişisel bir blogcuk :)


6-Şulem Yemek katogorisinde olsa da ,tipik yemek blogu degil.Saglikli beslenme,spor,diyet,hayâta dair bir sürü paylasimlari var.Hergün postu yenilemeye calisiyor..


7-Kendine moda  Dikiş, moda, tasarım, kız çocuk kıyafetleri ve elinden geldiğince yaptığı diğer hobi ve mutfak maceralarını paylaşıyor...


Daha fazlası için 
ve
Blogunuzu tanıtmak için bir fırsat buyurun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlar da ilginizi çekebilir :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...